Sthlm

Så underbar helg, fredagsmys hemma hos mamma med god middag och trevlig kväll med spel och vin.
På lördags morgonen så bar det av till sthlm och träffa mammas kusinener och moster och morbor, Ivan hade venisage. Riktigt kul att se. Träffade alla trevliga goa släcktingar och Martin var helt underbar som vanligt. Körde knas tanerna och mig upp dit utan problem och sen satt och var trevlig untan ett enda suck och stön över att det var tråkigt eller att han ville åka hem. Utan han satt och var social! En helt ny upplevelse att ha en kille som ställer upp unta tjat och faktiskt erbjöd sig själv att köra upp oss så vi fick träffa dem. Han blev helt godkänd av alla i häxfamiljen <3
Själv så fick jag köra hem från ´södertälje gick jätte bra :D
När vi väl kom hem blev det ombyte och sen en tur till våra små hjärtan D & Z. Z fylde år i fredags så det blev tacos och singstar och som vanligen en massa skit snack och tiden den sprang iväg som vanligt. Taxi hem vid fyra. Så jäkla underbart att ha så goa vänner.

Idag mår man som man förtjänar men inte alls som man trodde, är bara lite seg, tur att man gick upp vid nio och drack massa vatten och somnade om annars hade det nog varit katastrof.

Just nu sitter jag i soffan med öppen balkongdörr och njuter av solen som värmer :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0